28 Haziran 2015 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Windows XP, 7 ve 8'e Windows 10 Görünümü Kazandırmak



Windows 7 ve Windows 8.1'i lisanslı olarak kullanıyorsanız, Windows 10'a Temmuz sonunda ücretsiz olarak geçiş yapabileceksiniz. Peki ya PC'niz Windows 10'a uyumlu değilse? Veya geçişe hazır değilseniz?

Windows 10'un tüm yeniliklerini bir arada istiyorsanız, korkarız bu konuda size yardımcı olmayacağız. Ancak Windows 10'a mümkün olduğunca yaklaşmak istiyorsanız, size yeni işletim sisteminde olduğunuzu hissettirecek araçlar var.

Tam değişim (Windows XP ve üzeri)

WindowsXLive'ın yeni Windows 10 Transformation Pack paketi, sistem dosyalarını güncel tutma ve otomatik onarma, Windows 10 temaları, duvar kağıtları ve oturum açma ekranları, Windows 10 sesleri, işaretçileri, simgeleri ve yazı tipleriyle geliyor. Çoklu masaüstü, yeni Başlat menüsü ve Cortana'ya benzer bir arama işlevi, paketin dahilinde.

Windows 10 Transformation Pack'de dikkat etmeniz gereken nokta, paketin sistem dosyalarınızda değişiklik yapıyor olması. Bu tür işlemler riskli olduğundan, onu yüklemeden önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturmanızda fayda var.

Programı BURADAN indirebilirsiniz.



Daha güvenli bir alternatif (Windows 7 ve 8)

Sistemi modifiye etme fikri, herkesin hoşuna gitmeyebilir. Bu durumda daha az yeteneklere sahip Windows 10 UX Pack'i deneyebilirsiniz. Böyle dediğimize bakmayın çünkü UX Pack, size Windows 10'da olduğunuzu düşündürecek kadar iyi. UX Pack içerisinde Windows 10'un temaları, duvar kağıtları, oturum açma ekranları ve fazlası bulunuyor. Yeni Başlat menüsü ve Cortana benzeri arama, pakete dahil edilen işlevler arasında.

Windows 10 UX Pack'i BURADAN indirebilirsiniz.

Araçların sunmadığı uyarı merkezi işlevine en yakınına Growl for Windows ile ulaşabilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Windows XP, Windows 10]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU