9 Haziran 2015 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Ashampoo Snap 8.0.4 Multilingual Portable


Ashampoo Snap 8, ekran görüntüleri yakalayabilir notlar ve açıklamalar eklemek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için akıllı yoldur.

Ashampoo Yapış 8 ile doğru saniyeler içinde ekranından görüntüleri ve video çekimi, yakalama dikdörtgen bölgeleri, maksimum esneklik, aralık yakalama için kullanım sayaçları için serbest form yakalama kullanın.

Ashampoo Snap Yeni

Daha düzgün iş akışı
Ashampoo Snap pürüzsüz, yuvarlak bir görünüm sağlamak için çizim rutinleri optimize edilmiş ve aşk sadece olacağını hissediyorum kullanır.

Az karmaşıklık
Ashampoo Snap ile, sizin hedeflerinize ulaşmak için daha az tıklama alır. Zamandan tasarruf ve verimliliği artırmak.

Akıllı çalışma ortamı
Ashampoo Snap böylece orijinal görüntü kaybetti asla akıllı arka plan sürüm istihdam ve tüm değişiklikler düzenlenebilir kalır. Yeniden başlamak ister misiniz? Bir düğmeye tıklayarak orijinal döner.

Daha yaratıcı özgürlük
Ashampoo Snap tüm bildiğiniz araçları ve sevgisi vardır ve bunları geliştirir. Kavisli çizgiler ve oklar ya da çalışmak, görsel vurgular yeni anahat stili kullanın, hemen hemen her nesneye degrade uygulayın basit yeniden kullanım için klon nesneleri, 1-tıklayın. Daha sonra ihtiyacınız olacak olan uygulama penceresi emin değil misiniz? Sadece yeni kullanmak "nesneler olarak tüm görünür masaüstü pencereleri Yakalama" ve bir defada hepsini yakalamak. Windows daha sonra tek bir proje haline yakalanır ancak Yapış içinden taşınır ve yeniden boyutlandırılabilir hakkı kalır edilecektir.

Paylaşım kolay olmamıştı
Artık, tarayıcı tabanlı e-posta istemcileri için entegre destek sayesinde işinizi e-posta kurulu uygulama gerektirir. ortak dosya barındırma hizmetleri ile entegrasyon da büyük ölçüde Dropbox, Google Drive ve Microsoft Sky Drive için entegre desteği ile geliştirilmiştir. Çalışmanızı paylaşmak için daha kolay bir yol gerekir? Şimdi HTML 5 video desteği ile, Ashampoo Webspace yükleyin ve arkadaşlarınızla eşsiz bir internet bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca, Ashampoo Snap kolay işlenmesi için, örneğin katmanları ile jxr ve PSD ihracat özellikleri Adobe Photoshop ile, güç kullanıcılar için.

OS: Windows® XP, Windows Vista® (32bit / 64bit), Windows® 7 (32bit / 64bit), Windows® 8 (32bit / 64bit)

Dil: Çok Dilli



http://turbobit.net/81fshhc449fv.html



ashsnap8_port.rar (48,58 MB) - uploaded.net

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Ashampoo Snap, Multilingual Portable]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU