9 Haziran 2015 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : GridinSoft Trojan Killer 2.2.7.3


Trojan Killer özellikle / devre dışı manuel sistem dosyalarını veya Kayıt düzenlemek zorunda kalmadan Malware kaldırmak için tasarlanmıştır.

Program ayrıca bazı standart antivirüs tarayıcılarının göz ardı bazı Malware yürütmektedir ek sistem değişiklikleri kaldırır. Trojan Killer Adware, Spyware, Uzaktan Erişim Truva atları, internet solucanlar ve diğer kötü amaçlı yazılım için boot zamanında yüklü TÜM dosyaları tarar. Trojan Killer bilgisayar sistemleri için güvenlik sağlamak için sistem güvenliği alanında çalışmaktadır. Biz can sıkıcı adware, malware ve diğer kaba araçlar kurtulmak yardımcı ürünler öneriyoruz. Bu kısa sürede bilgisayarınıza kontrolü geri ve herkes verilerini kullanmak için izin vermez çok önemlidir.

Ek Araçlar

• Reset Internet Explorer Ana Sayfa / Başlat / Arama Sayfası Ayarları
Bazı Malware programları Internet Explorer Ev değişiklik yapmak, Başlat ve yeniden doğrudan farklı web siteleri için web tarayıcısı Sayfa ayarlarını bulundu.

Bu Programı'nı standart Öndeğerlere Ana Sayfa / Başlat / Arama sayfaları sıfırlanır. Daha sonra el ile seçim Web sitenize Ana Sayfa sıfırlayabilirsiniz (veya "boş" bırakmak, varsayılan) olabilir.

• Sıfırla HOSTS dosyası
, Windows HOSTS dosyası web sitesi adreslerini depolayan bir metin dosyasıdır. Dosya Sık ziyaret ettiğiniz web siteleri erişimi hızlandırmak için kullanılabilir - DNS adresi ile web sitesi adı (örneğin microsoft.com) equating göre, web browser DNS Adı sorgulamak için daha hızlı bir şekilde yok gibi web sitesinde bulabilirsiniz Sunucu.

Bazı Malware programları (genellikle güvenlik ile ilgili veya antivirüs şirket web siteleri) web sitelerine erişimi engellemek için, ya kendi seçtiğiniz web sitelerine erişimi yeniden yönlendirmek, bu dosyaya girişleri ekleyin.

• Sıfırla Windows Update Politikaları
Bazı Malware programları çalıştıran Windows Update önlemek ve Güncelleştirmesi yapılandırma ekranda Windows Update seçenekleri dışarı blanking Windows Update sıfırlamayı erişimi engellemek için çalışırlar.

Bu Utility geçerli Windows Update ayarlarını kontrol eder ve gerektiğinde onları doğru.



http://turbobit.net/juwv9cmf8ean.html



gtk-2.2.7.3.rar (78,45 MB) - uploaded.net

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, GridinSoft, Trojan Killer]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU