17 Haziran 2015 Çarşamba

SOSYAL MEDYA : "Ruh Eşiniz Kim" Uygulaması Facebook Üzerinden Ruh Eşinizi Belirliyor



Bu devirde sizi sizden daha iyi tanıyan tek kişi sosyal medya hesaplarınızdır. İşte bunların en başında ise en büyüğü gelir. O da sizinde tahmininiz üzere Facebook'tan başkası değil.

Bizi bu kadar iyi tanıyan Facebook acaba bizim ruh ikizimizi bulabilir mi?

Captain Quiz'de böyle bir test bulunuyor ve Facebook üzerinden sizin verilerinizi analiz ederek en iyi arkadaşınızı veya ruh ikizinizi buluyor. Uygulamanın adı: "Who is your true Soulmate?" Dilimizdeki tabiri ile "En Gerçek Arkadaşınız Kim?" ya da "Gerçek Ruh Eşiniz Kim?" diye çevrilebilir.

Uygulamaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Uygulama ilk açınca sizden Facebook hesabınızla giriş yapmanızı istiyor. Ardından bir dizi analiz yapan uygulama sonucu gösteriyor. (Sevgiliniz varsa bu uygulamaya azami dikkat edin çünkü sonuç her zaman sevgiliniz çıkmayabilir.)

Testi ilk kez uyguladığımda sonuç yazarlarımızdan Engin Karakullukçu'ydu. Olamaz canım böyle birşey tekrar deneyeyim dedim. Dört kez daha denedikten sonra sonuç değişmedi. Demek ki Engin benim ruh ikizim ya da benim beğendiğim tabirle en iyi arkadaşımmış.




Peki Captain Quiz bunu nasıl belirliyor? Captain Quiz aslında sizin gönderilerinizi, beğenilerinizi ve yorumlarınızı analiz ediyor. Ve size en yakın kişiyi bulup seçiyor. Yani Facebook'un başına geçip hesaplamaya çalışsanız günlerce sürecek veriyi saniyeler içerisinde hesaplıyor ve size servis ediyor. Bu uygulamayı sizde mutlaka denemelisiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA, Ruh Eşi, Facebook]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU