7 Haziran 2015 Pazar

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android M'nin launcher'ını şimdiden yüklemek



Android M'nin telefonumuzla olan hayatımızda yapacağı en önemli değişikliklerden bir tanesi, uygulamalar arasında dolaşmak ve onları çalıştırmakla ilgili olacak. Android M'yi denemek için sabırsızlanıyorsanız, işletim sistemiyle gelen yeni launcher'ı Android KitKat'lı veya Android Lollipop'lu cihazınıza yükleyip deneyebilirsiniz.

Başlamak için öncelikle Google Play'i açıp Google Now Launcher'ı bulup yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemin ardından Velvet APK adlı dosyayı cihazınıza indirip, kurmalısınız (bunun için cihazınızın ayarlarından "Bilinmeyen kaynaklar"ı işaretlemeniz gerekebilir). Son olarak Google Now Launcher'ı çalıştırın.

Hepsi bundan ibaret; artık Android M'nin uygulama listesini dikey olarak kaydıran launcher'ını kullanabilirsiniz. Dahası üst tarafta önerilen uygulamaları görecek, böylece sık kullandığınız uygulamalara çok daha hızlı ulaşabileceksiniz.

Önemli not: Android M launcher'ı yüklemek kolay olsa da, onu kaldırmak ve telefonunuzu eski halinde döndürmek isterseniz, cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürmeniz gerekebilir. Bu durumda dosyalarınızı ve ayarlarınızı kaybedeceksiniz. Bu yüzden launcher'ı sadece onu kullanacağınızdan eminseniz yükleyin.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android, launcher]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU