5 Haziran 2015 Cuma

WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Fotoğraflar'a Sınırsız Fotoğraf ve Video Yükleyin !

Google Fotoğraflar (Google Photos) tüm fotoğraflarınızın organize edilmiş ve kolayca bulunabilir halde saklandığı bulut bir depolama alanıdır. Sadece fotoğraflarınız değil, ayrıca videolarınızı da yükleyerek bu alanda saklayabilir ve tüm video ve fotoğraflarınıza anında tek bir Google hesabınızla her yerden erişim sağlayabilirsiniz.

Google hesabı olan herkes bu hizmetten yararlanabilir. İster bilgisayarınızdan, isterseniz tablet veya cep telefonunuzdan Google Fotoğraflar bulut hizmetine erişebilirsiniz. Normalde Google bu hizmet için belli bir kota uyguluyordu ve belli bir limite kadar resimlerinizi bulut alana yükleyebiliyordunuz. Eğer isterseniz limitinizi belli bir ücret karşılığında artırma imkânına da sahiptiniz. Ama artık bu sınır kalktı. Google tüm kullanıcılarına hiçbir kota ve yükleme limiti olmadan sınırsız fotoğraf ve videoları Google Fotoğraflar'a yükleme imkânı sunduğunu açıkladı.

Artık hiçbir sınır olmadan Google Fotoğraflar bulut alanına tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı yükleyebilirsiniz. Google Fotoğraflar'daki sınırsız yükleme hizmetindeki açmak için öncelikle Google hesabınızla Google Fotoğraflar'a giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmındaki "Yüksek kalite (ücretsiz sınırsız depolama alanı)"na tık koymanız yeterli. Bundan sonra çektiğiniz tüm resimlerinizi bulut alana sınırsız yükleyebilirsiniz. Otomatik yedekleme özelliği sayesine çektiğiniz her fotoğraf Google Fotoğraflar'a yüklenebilir. Google Plus'da yayınladığınız ve cep telefonunuzla çektiğiniz her fotoğraf Google Fotoğraflar'da yüklenerek yedeklenecektir. Otomatik yedekleme özelliğini istediğiniz an açıp kapatabilirsiniz.    

Tüm cihazlarınızdan otomatik olarak yükleyin

Tüm cihazlarınızdaki fotoğrafları yedekleyin ve görüntüleyin. Yedeklediğiniz fotoğraflarınız üzerinde renk ayarları yapabilir, farklı filtreler uygulayabilirsiniz. Fotoğrafları sosyal medya üzerinden veya link oluşturarak istediğiniz alanda ve kişiyle paylaşabilirsiniz. Yedeklenen fotoğraflarınızı hesabınıza giriş yaparak her cihaza indirebilirsiniz. Yapılan düzenlemeler tüm cihazlarınızda görünür. Tüm fotoğraflarınızı kişilere, yerlere ve nesnelere göre organize edilmiş halde görüntüleyebilirsiniz.

Google Fotoğraflar'a (Google Photos)  buradan giriş yapabilirsiniz.  

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Google Fotoğraflar, Sınırsız Fotoğraf, Video]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU