12 Nisan 2017 Çarşamba

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Twitter, Vimeo, Facebook vs.'den çevrimiçi videolar indirmek

Twitter, Vimeo, Facebook vs.’den çevrimiçi videolar indirmek

Çevrimiçi videoları izlemek, bu günlerde önemli ölçüde büyüyen bir alışkanlıktır. Dünya, çevrimiçi video izleyen PC / Telefon kullanıcılarının sayısında şaşırtıcı bir artış görmüştür. Bununla birlikte, bazen çevrimdışı görüntüleme için bu videoların indirilmesine ihtiyaç duyduğunuzu hissediyorsunuzdur. Şimdi, herhangi bir videoyu indirmek istediğinizde bir yazılım ihtiyacı gerektiriyor ancak bunun dışında çok sayıda çevrimiçi video indirme aracı da var. Bu yazı, size program gerektirmeden izlediğiniz videoları programsız indirebileceğiniz siteleri tanıtıyor.

Çevrimiçi Videoları İndirin

Özellikle Twitter, Vimeo, Facebook vb. Gibi büyük devlerden oluşan video web sitelerinin çoğu çevrimdışı görüntüleme için bir video kaydetmenize izin verir ancak çeşitli bulut depolama hizmetleri içinde depolanır – ancak bu sitelerin hiçbiri çevrimdışı videolarınızı çevrimdışı kaydedebilecek bir seçenek sunmaz. Aşağıda en iyi video indirme sitesini tanıtmaktadır.

VideoGrabber

VideoGrabber, en çok kullanılan çevrimiçi video indirme araçlarından biridir. Zamanla yenilenen bu web sitesi, video URL’sini bir girdi olarak alıyor ve videoyu farklı dosya formatları ve çözünürlükte indirmenize izin veren bir seçenek sunuyor.

SaveFrom.Net

SaveFrom.Net online video indirmek için hızlı yollarından biridir. Video URL’sini yerleştirdikten birkaç saniye sonra, indirilecek çeşitli video formatlarını ve çözünürlük seçeneklerini elde edersiniz. Video kaynağı web sitelerinin çoğunu destekler, böylece herhangi bir video URL’sini web sitesine besleyebilir ve indirilirken arkanıza yaslanabilirsiniz

VideoGrabby

Video URL’sinde besleyerek MP3 dosyasını indirebilirsiniz. Videoları çevrimiçi indirmek için düzgün ve zahmetsiz bir yol istiyorsanız, tarafımızdan önerilir..

KeepVid

Bu bizim listemizde en çok sevilen şey. Indirme seçeneği geniş ürün yelpazesi sayesinde, KeepVid toplu indir full yapmanıza olanak sağlar. Ayrıca, video dosyalarını çevrimiçi birkaç ses formatına dönüştürebilirsiniz. Video siteleri bir spektrum için destek sağlanması, KeepVid 1080p ve 4K video indirmeyi destekler.

Yoo Download

YooDownload videoları indirmek için basit bir yaklaşımla başka sitesidir. Ekstra gereklilikler olmadan, yalnızca desteklenen herhangi bir sitedeki video URL’sini yapıştırmanız (mevcut hiçbir hizmet listesi yoktur) ve İndir’i tıklayın. Video kalitesine bağlı olarak, dosya türünü ve dosya boyutunu karşıdan yüklemek için alırsınız. Yukarıdaki indiriciler gibi, herhangi bir videoyu MP3 dosyasına dönüştürmenize de olanak tanır.

 

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Twitter, Vimeo, Facebook, çevrimiçi, video]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU