10 Nisan 2017 Pazartesi

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows 10 için 4+ Ücretsiz Ev Tasarım Uygulaması

Windows 10 için 4+ Ücretsiz Ev Tasarım Uygulaması

Home desing uygulaması mimar olmasanız bile kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Evinizin nasıl olmasını istediğinize dair kaba bir model çizebilirsiniz ve daha sonra bir profesyonel sizin modelinize göre tamamlayabilir. Bu ev tasarımı uygulamaları sadece bunu yapmanıza yardımcı olabilir. Hayalinizdeki evinin kaba bir modelini tasarlamanıza yardımcı olabilirler. Bu uygulamaları kullanarak iç ve dış tasarım yapabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz sürümü pek çok özellik sunmuyor olabilir, ancak temel tasarım bölümü yeterince iyi.

Bu yazıda evinizi 3B veya 2B olarak tasarlamanıza izin veren tüm ücretsiz uygulamaları bulabilirsiniz. Şimdi bu bir göz atalım ücretsiz , Windows 10 için ev tasarım uygulamalar aşağıda.

Planner 5D

Planner 5D Eğer 3D veya 2D ev tasarımı sağlayan bir Windows 10 için ücretsiz bir ev tasarım uygulaması. Uygulama evinizin iç yanı sıra dış tasarımı tasarlamanıza izin verir. Giriş bölümünde belirttiğim gibi uygulamanın hem ücretli hem de ücretsiz sürümü vardır. Ücretsiz sürüm şunları içerir:

  • Sınırsız proje tasarımı,
  • Yeni bir ev tasarımı yaratın,
  • Mevcut bir tasarımın görünümünü veya düzenini,
  • Tasarım için demo projeleri kullanın,
  • Oluşturduğunuz tasarım yalnızca çevrimiçi olarak kaydedilir,
  • 150’den fazla ürün içeren ücretsiz katalog.

Uygulamayı açarak ve yeni proje karosunu tıklayarak başlayın. Şimdi önce bir kat planı hazırla. Gereksinimlerinize uyan birini seçin. Sayfanın üstündeki artı düğmesini kullanarak kapıları, dekoru, mobilyaları vb. Beğendiklerinizi ekleyin. Üzerinde çalıştığınız proje, istediğiniz zaman 3D veya 2D modunda kolayca görülebilir. Bu uygulama ile kolayca tasarımlar oluşturabilir, düzenleyebilir veya görüntüleyebilirsiniz. Tasarımlar, zemin, mobilya ve dekor eklenerek canlı görünür. Tasarımınıza koyduğunuz dekor öğeleri kolayca yeniden boyutlandırılabilir. Daha iyi bir görünüm elde etmek için 3B veya 2B görünümünü de büyütebilirsiniz. Uygulama kullanımı oldukça basittir ve arayüzü takip etmek kolaydır.

Live Interior 3D Free

Live Interior 3D Free otomatik 3D formatında 2D formatında tasarımları dönüştürecek bir ev tasarım uygulaması. Uygulama mimar ve iç mimarlık eğitimi alan öğrenciler için gerçekten yararlı olduğunu kanıtlayabilir. Yeni bir proje oluşturmak için artı simgesini tıklayın ve sıfırdan başlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre onları değiştirerek kullanılabilir önceden şablonlar da vardır. Mevcut tasarımınıza sandalye, kanepe, resim, dekorasyon, perde vb. Gibi çeşitli öğeler ekleyebilirsiniz. Çiziminizi veya kat planınızı 2D olarak oluşturabilir ve tasarımınızı 3D olarak görmek için 3D görünümüne geçebilirsiniz. Hatta uygulama ile 2 katlı ev tasarlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz tasarımı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz ve hatta bir çizim dosyası içe aktarabilirsiniz. 3B görünüm ile, nesneleri odaya kolayca taşıyabilir ve nasıl görüneceğini görmek için onları farklı konumlara yerleştirebilirsiniz. Uygulamanın ücretli versiyonu, evinizin 3D tasarımının videolarını kaydedebileceğiniz harika bir özelliğe sahiptir. Dolayısıyla, uygulamayı beğenirseniz ücretli sürüme yükseltebilirsiniz.

Floorplanner

Floorplanner bir mimar ya da iç mekan tasarımcısı iseniz iyi bir ev tasarımı uygulaması olarak kanıtlamak olabilir. Tasarımınızı bir santimetreye kadar alabilirsiniz. Ancak o zaman ne yaptığınızı bilmelisiniz. Uygulama, Windows hesabınızı kullanarak oturum açmanızı gerektirir, ancak o zaman uygulama ile çalışabilirsiniz. Oturum açtıktan sonra, uygulamanın kısa bir öğreticisi verilecek ve arayüzde hangi araca yerleştirileceğini bildirmek için. Bundan sonra hayalinizdeki evi tasarlamaya başlayabilirsiniz. Dışında bir ev tasarımı oluşturabilir ve uygulamanın sahip olduğu büyük nesne veritabanı kullanarak nesneleri buna ekleyebilirsiniz. Her öğe beğeninize göre yeniden boyutlandırılabilir, döndürülebilir, yeniden şekillendirilebilir. Oluşturduğunuz tasarımları arkadaşlarınızla da kolayca paylaşabilirsiniz. Uygulamayı biraz adamcağız buldum. Uygulama bir veya iki kez silindi. Ve evleri tasarlama konusunda bilginiz yoksa, tek başınıza bir tane oluşturmaya zorlanacaksınız. Tam bir çizim oluşturmak için yardıma ihtiyacınız olabilir. Ancak o sırada yolunuzu biliyorsanız, sorun olmaz.

Houzz

Houzz uygulaması tam bir ev tasarımı sağlayan bir uygulama değildir, ama size yenilemek veya evinizi şeklini gerekli her şeyi verir. Uygulama, ev iç ve dış cephelerinde yüksek çözünürlüklü geniş bir fotoğraf koleksiyonuna sahiptir. Fotoğraflara odalara, yere, stile, vb. Göre göz atabilirsiniz. Sevdiğiniz fotoğrafları bile kaydedebilir ve hatta arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Uygulamayı başlattığınızda Facebook ile giriş yapma veya e-posta kimliğini kullanarak bir hesap oluşturma seçeneğine sahipsiniz. Mutfak, yemek, yaşam, banyo, çocuklar, dış mekan, açık hava vb. Gibi çeşitli kategorilerde birçok fotoğrafa göz atabilirsiniz. Ayrıca, evinizde neye benzeyeceklerini görmek için de ev dekor fotoğraflarına bakabilirsiniz. Ürünler bölümü, ev dekorasyonu, mobilya, banyo, mutfak, yatak odası, ev geliştirme gibi kategorilere ayrılmış olan tüm ürün fotoğraflarına da sahiptir. Uygulama ayrıca tartışma grupları aracılığıyla size profesyonel tavsiyeler sunar. Ayrıca, bu app aracılığıyla bölgenizdeki mimarlar, iç mimarlar, vb. Gibi profesyonelleri arayabilirsiniz. Uygulama evinizi bir çizim yoluyla tasarlamanıza izin vermeyebilir, ancak size ev tasarımı için çok sayıda fikir vererek yardımcı olur.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows 10, Ücretsiz, Ev Tasarım Uygulaması]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU