26 Nisan 2017 Çarşamba

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Instagram Fotoğraflarını ve Videolarını 4K Stogram ile Toplu Olarak İndirin

Instagram Fotoğraflarını ve Videolarını 4K Stogram ile Toplu Olarak İndirin

Instagram’ın negatiflerinden biri, fotoğraf ve videoların indirilmesine izin vermemesi. Fotoğrafları ve videoları çeşitli diğer mağazalara paylaşabilirsiniz, ancak fotoğrafları ve videoları kendi kullanımınız için indiremezsiniz.

4K Stogram bu sorunu çözer ve bir adım daha ileriye götürür. Instagram’dan indirmenize izin vermekle kalmaz, otomatik olarak indirir ve toplu olarak yapar. Dakikalar içinde hesabınızdaki tüm fotoğraf ve videolar sabit sürücüye indirebilirsiniz.

4K Stogram İndirin

Mac , PC veya Ubuntu için yazılımı doğrudan indirmek için 4K web sitesini ziyaret edin.

4K Stogram Kurulumu

İlk kez 4K Stogram’ı başlattığınızda, tarayıcınızda, yazılımı indirdiğiniz için teşekkürler, güzel bir ek dokunuş olan bir dosya açılır. Tarayıcı penceresini kapattığınızda , 4K Stogram uygulamasının açık penceresini görürsünüz.

Size, fotoğrafları ve videoları bulmanın üç farklı yolunu göstermek için size kolaylıkla izlenen bir diyagram sunar. Instagram’da takip ettiğiniz bir kişinin kullanıcı adını, indirmek istediğiniz fotoğraf ve videoların gruplandırılmasının bir karma etiketi veya fotoğrafların ve videoların benzersiz bir gruplanması için coğrafi bir yer girebilirsiniz.

Ancak indirmeye başlamadan önce, Instagram hesabınızla oturum açmanız gerekir. Bunu yapmak için, Menü Çubuğuna gidin ve “4K Stogram” sekmesini aşağı çekin. Tercihler‘i seçin. Bu, belirli bir indirme yerini seçmenizi sağlar. Varsayılan olarak bıraktım, ancak gerçeğin ardından, iCloud Klasörüm’ü seçtiğimi umuyordum.

Buna ek olarak, dosyaların nasıl sıralanmasını istediğinizi seçmenizi ve gelişmiş filtrelere ilişkin seçenekleri ve fotoğrafları her beş dakikada bir güncellemenizi seçmenizi sağlar. Bu seçenekleri belirledikten sonra, Instagram kullanıcı adınızı ve parolanızı eklemeniz ve “Oturum Aç” ı tıklayın.

Giriş yaptıktan sonra size bir lisans anahtarı isteyen bir pencere açılır. Yazılımın kullanımı ücretsiz olsa da , 9,95 dolarlık bir lisans satın alırsanız sınırsız sayıda özel ve özel olmayan kullanıcı hesabına erişim izniniz olacaktır. Ücretsiz sürümü, iki özel hesap indirmesi ve aynı anda iki hashtag, coğrafi konum veya kullanıcı adı izlemeyle sınırlıdır.

Giriş yaptıktan sonra size bir lisans anahtarı isteyen bir pencere açılır. Yazılımın kullanımı ücretsiz olsa da , 9,95 dolarlık bir lisans satın alırsanız sınırsız sayıda özel ve özel olmayan kullanıcı hesabına erişim izniniz olacaktır. Ücretsiz sürümü, iki özel hesap indirmesi ve aynı anda iki hashtag, coğrafi konum veya kullanıcı adı izlemeyle sınırlıdır.

4K Stogram Kullanımı

Artık yazılımınızı tercihlerinizle, oturum açma bilgilerinizle ve olası lisans anahtarıyla kurduğunuza göre, hesap eklemeye başlayabilir ve hemen indirmeye başlayabilirsiniz. Pencerenin üst kısmına kullanıcı adını ekleyin ve Abone olun’e tıklayın. Hemen indirmeye başlar ve kaç tane indirildiğini ve ne kadarını gördüğünüzün toplam sayısını gösterir.

Özel olarak işaretlenmiş hesaplar da dahil olmak üzere, istediğiniz herhangi bir dosyayı başkasının Instagram’ından indirebilirsiniz, ancak izinsiz çevrimiçi olarak yeniden yayınlamamalısınız.

Fotoğraflar ve videolar indirildikten sonra hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz. Tercihleriniz bölümünde belirtilen klasöre sabit diskinize zaten indirilirler. Fakat Bulucu üzerinden geri dönmeden hemen görüntülemek isterseniz, uygulamadaki resmi tıklayabilir ve fotoğrafı varsayılan resim görüntüleyicisinde açacaktır. Bir videoyu açarsanız varsayılan video görüntüleyicinizde açılır. Bu videoyu tıkladığınızda Quicktime’da açılıyor.

Fotoğraflara ve videolara bir yıldız, bir klasör ve fotoğrafların ve videoların yerlerini bulmanıza, açmanıza ve paylaşmanıza yardımcı olacak üç dikey nokta gibi simgeler de var.

4K Stogram’da Hesapları Kontrol Etme

Yine, bir lisans anahtarı ile istediğiniz sayıda kullanıcı hesabına abone olma seçeneğine sahipsiniz. Kendi fotoğraflarınızı ve videolarınızı sabit diskinize indirmeniz için kendinize ait bir abone olabilirsiniz veya uygulamanın Instagram’da takip ettiğiniz her hesaba abone olmasını sağlayabilirsiniz. Bu seçenekleri Menü Çubuğu’nda Düzenle altında bulabilirsiniz.

Tercihlerde, fotoğraflarınızı beş dakikada bir yenilemek için bir seçenek olduğunu unutmayın. Bunu seçmediyseniz, Menü Çubuğu’nda Düzenle yoluyla dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz . Bu seçenekler, sabit diskinize inanılmaz miktarda fotoğraf ekleyebildiğinden, aboneliklerinizi duraklatma ve kaldırma seçenekleri de vardır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Instagram, Fotoğraf, Video, 4K Stogram]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU