25 Haziran 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : Kerish Doctor 2017 Ücretsiz Tam Sürüm

Kerish Doctor , bu alandaki en yenilikçi teknolojileri temel alan kapsamlı bir bilgisayar bakım çözümüdür.

Kerish Doctor, eşsiz tasarımı sayesinde Windows'un çökmesini gerçek zamanlı olarak engeller ve sistem kayıt defteri hatalarını güvenilir bir şekilde düzeltir.

Uygulama düzenli olarak kapsamlı bir sistem temizliği gerçekleştirmekte ve tazelenmiş dijital "çöp" ı kaldırmakta ve böylece sistemin performansını arttırmaktadır.

Kerish Doktor, bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlardan ve olası güvenlik açıklarından korur ve en önemli güvenlik parametrelerini denetler.

Smart Update sistemi, uygulamanın veritabanlarını ve uzmanlarımız tarafından sürekli geliştirilen algoritmaları zamanında günceller. Bu sistem sayesinde, çözümün verimliliği her geçen gün artmakta ve türünün en umut verici ürünü haline gelmektedir.

Bilgisayarı sağlıklı tutmak

Uygulama, Windows'un gerçek zamanlı çökmelerini önlemek için bir-bir-tür Gerçek Zamanlı Arıza Algılama teknolojisi kullanır.

Sistem hataları ve bozuk tuşları düzenli olarak düzelterek bilgisayar arızaları riskini minimumda tutuyor.
Kerish Doctor, en yaygın Windows sorunlarının en büyük veritabanına sahiptir, bunları yalnızca bir tıklama ile düzeltmenize izin verir. Çözülmemiş tüm problemler bir listede görülür.

Dijital çöpü çıkartmak

Uygulama zamanla biriken dijital çöp – sistem ve uygulama önbellek dosyalarını kaldırarak bilgisayarı düzenli aralıklarla temizler.

Intelligent PC Clean, her dosyaya en son erişildiği tarih dikkate alınan en gelişmiş bilgisayar temizleme yöntemidir.

Bu, sistem veya uygulamalar tarafından hala kullanılmakta olan geçici dosyaların yanlışlıkla kaldırılmasını önler. Diğer ürünlerin aksine, bu yöntem en az müdahaleci temizlemeyi garanti eder.

Performansı artırma

Kerish Doktor, sistemi analiz eder ve yalnızca bir tıklama ile uygulanabilen bilgisayar performansını geliştirme konusunda tavsiyeler yayınlar.

Uygulama, en yüksek performansı elde etmek için işletim sistemi ayarlarını, sistem hizmetlerinin çalışmasını ve İnternet bağlantı parametrelerini optimize eder.

Oyun Booster teknolojisi, bilgisayar oyunlarının performansını artırır.

Tehditlere ve güvenlik açıklarına karşı koruma

Kerish Doktor, bilgisayarı kötü amaçlı yazılımlara ve risk yazılımlarına karşı korur ve Windows ayarlarında zayıf noktaları tespit eder. Uygulama, kurulu uygulamalarda algılanan zayıf noktalar hakkında derhal sizi uyarır ve bunları düzeltmeye yardımcı olur.

Kerish Deblocker işlevi, bilgisayar bloke edildikten sonra bile bilgisayarı engelleyen tüm kötü amaçlı yazılımları etkili bir şekilde etkisiz hale getirir.

Toplam kontrol

Kerish Doktor, en önemli bilgisayar olaylarını sekmelerde tutmanıza yardımcı olur.

Yeni otomatik çalıştırma uygulamaları (Windows başlangıçta başlatılanlar), yeni sistem hizmetleri yüklendi, yeni ana sayfa seti, eklenen yeni tarayıcı uzantıları ve çok daha fazlası hakkında sizi uyaracaktır. Bu etkinlikleri yalnızca bir tıklama ile geri alabilirsiniz.

Avantajları

* Kullanıcı katılımı olmaksızın gerçek zamanlı çalışma
Program "yükleme ve unutma" yaklaşımını kullanır ve 7 gün 24 saat boyunca yüksek kaliteli ve tam otomatik sistem bakımı yapar. Program elbette kontrol edilebilir ve manuel olarak konfigüre edilebilir.

* Benzersiz sorun tespiti ve çözünürlük teknolojileri
Kerish Doctor, bu tür diğer çözümlerde bulunmayan benzersiz teknolojilere dayalıdır.
Bu, Kerish Doctor'u kategorisinde en umut verici ve güçlü araç yapar.

* Düzenli çekirdek ve algoritma güncellemeleri
Uzmanlarımız programın verimliliğini düzenli olarak geliştirir.
Kerish Doctor, sık sık (neredeyse her gün) hata düzeltme ve online olarak biriken dijital "çöp" kaldırmaya yardımcı temizleme güncelleştirmeleri sunar.

* Tam bir Windows bakım araç seti
Ürün, deneyimli kullanıcıların işletim sistemlerine özen göstermek için ihtiyaç duydukları kapsamlı bir paket paketi içerir.
Başlangıç ​​öğeleri, yüklü yazılımlar, sistem hizmetleri, restorasyon noktaları ve diğer işlemler sadece birkaç tık uzaklıktadır.

* Modern bir kullanıcı dostu arayüzü
Kerish Doctor, kullanışlı ve çekici bir kullanıcı arabirimi sunar.
Programın sezgisel arayüzü yeni başlayanlar ve deneyimli kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir.

Lisans Bilgileri

Name: SharewareOnSale
Key: DTXM-GGLW-E843-TYJE-TKJ3-NCFD-EK5Y-WXDR-7LML-9XX9-NEQAQDD

Kerish Doctor 2017'nin karşıdan yükleme bağlantısı yukarıda sağlanmıştır. Kerish Doctor 2017 için kayıt bilgileriniz de size verilir. Kerish Doctor 2017'yi indirin ve yükleyin. Kurulumdan sonra, Kerish Doctor 2017'yi çalıştırın ve kayıt bilgilerinizle Kerish Doctor 2017'yi kayıt edin. Program içinden YARDIM -> DESTEK -> AKTİVİTE KERİş DOKTORU 2017'ye giderek kayıt olabilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Kerish Doctor]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU