19 Haziran 2017 Pazartesi

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Defender Bulut Koruma Seviyesini Artırma

Windows 10 Defender Bulut Koruma Seviyesini Artırma

Windows Defender, Windows 10'a kurulan varsayılan antimalware güvenlik yazılımıdır. Virüsler, solucanlar, casus yazılımlar ve hatta fidye yazılımı gibi her türlü güvenlik tehdidine karşı sisteminizi gerçek zamanlı olarak korur.

Windows Defender varsayılan ayarlarla oldukça iyi bir iş çıkarken, hiçbir şey yüzde yüz etkili değildir ve bulut seviyesinde korumaları değiştirmek söz konusu olduğunda bunu artırmak zarar vermez. Daha yüksek koruma seviyeleri seçmek, Windows Defender'ı şüpheli dosyaları tarama ve algılama konusunda daha aktif hale getirir.

Microsoft MAPS'e Grup İlkesi aracılığıyla katılın

Bu ilk adımlar, Windows 10'un Ana sürümlerinde bulunmayan Grup İlkesi kullanılmasını gerektirir. Çalıştır iletişim kutusunu açmak için klavye kısayolunu Windows Tuşu + R tuşunu kullanarak gpedit.msc ve Enter tuşuna basın veya Tamam'ı tıklayın.

Sonra, aşağıdaki konuma gidin:

Bilgisayar Yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows Bileşenleri/Windows Defender Antivirus/MAPS

Sağdaki Microsoft MAPS'a Katıl'ı çift ​​tıklatın .

Etkin seçeneğini seçin ve Seçenekler altındaki açılır menüden Gelişmiş MAPS seçeneğini seçin ve Tamam'ı tıklayın.

Bulut Koruma Seviyesini Artırın

Windows 10 cihazınızı MAPS programına kaydettiğinize göre, Windows Defender'ın bulut koruma seviyesini değiştirebilirsiniz. Grup Politikası başlığını takip eden yola devam edin:

Bilgisayar Yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows Bileşenleri/Windows Defender Antivirus/MpEngine

Ardından sağ paneldeki Bulut koruma seviyesini seçin çift ​​tıklayın .

Etkin seçeneğini seçin ve Seçenekler bölümünün altındaki Açılır menüden Yüksek engelleme seviyesini seçin ve Grup İlkesi'ni kapatmak için Tamam'ı tıklayın.

Not: Üst düzey seçeneğini belirleyerek, Windows Defender'ı dosyaları daha sık engellemeye ve taramaya zorlar. Bu, güvenliği arttırırken, güvenli olduğunu bildiğiniz dosyalarda (özellikle de sistem ayarlarını değiştiren) yanlış pozitiflere yol açabilir. Bununla birlikte, birlikte ilerlediğinizde bu dosyaların engellemelerini kolayca kaldırabilirsiniz.

Windows 10 Home ile bir PC çalıştırıyorsanız ve Defender düzeyini yükseltmek isterseniz yapabilirsiniz. Bununla birlikte, kayıt defterine girmeniz ve değişiklikler yapmanız gerektiği anlamına gelir. Ortalama bir tüketici iseniz, şansınız tüm çalışma ve riskleri gözden geçirmemektir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Defender, Bulut Koruma]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU