9 Ağustos 2017 Çarşamba

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : VLC media player'da videolar nasıl döndürülebilir ????

VLC media player’da videolar nasıl döndürülebilir

Bir kamerayı filme çekerken döndürdüyseniz, videoyu filme aldığınız açı ile eşleşecek şekilde döndürebilirsiniz. VLC media player, ile videoları döndürebileceğiniz geometri seçeneklerini içerir. VLC medya yürütücüsünü ve menü çubuğunda Medya’yı tıklayın. Ardından, menüden Dosya Aç’ı seçin ve medya yürütücüsünde açılacak bir video seçin.

Aşağıdaki pencereyi açmak için Araçlar/Efektler ve Filtreler‘i tıklayın . Alternatif olarak, Ctrl+E kısayol tuşuna basın. Ardından, o penceredeki Video Efektleri sekmesini tıklayın.

Sonra, aşağıdaki resimde gösterilen sekmeyi açmak için Geometri’yi tıklayın. Sekmedeki açılır listeden seçenekleri seçmek için Dönüştür onay kutusunu tıklayın. Orada videoyu 90, 180 ve 270 derece döndürmeyi seçebilirsiniz. Buna ek olarak, menü yatay ve dikey seçenekleri çevirme içerir.

Videoyu bu seçeneklerle döndürebilir veya Döndür onay kutusunu tıklayabilirsiniz. Ardından, çevreyi pusula çevresinde sürükleyerek resmi döndürebilirsiniz. Pusula ile görüntünün döndürülmesinin videonun bazı bölümlerini kesebileceğini unutmayın.

Bu VLC seçenekleri ile videolarınızı döndürebilirsiniz. Kamerayı filme çekerken döndürdükleri zaman kullanışlı olabilirler.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, VLC, media player, video]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU