17 Ağustos 2017 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : LiteManager Pro Ücretsiz Lisans

LiteManager Pro Ücretsiz Lisans

LiteManager Pro, uzaktan öğrenme, kullanıcılara uzaktan destek sağlamak veya çalışanların iş aktivitesini denetlemek için Internet üzerinden bilgisayarlar veya yerel bir ağdaki uzaktan kumanda için uzaktan erişim yazılımıdır.

Program, Windows 7 Aero’yu tam olarak destekleyen gerçek zamanlı modda bilgisayarın masaüstünü hızlı ve kolay bir şekilde kontrol etmeyi, dosya sistemine, uzak bilgisayarın süreçlerine ve hizmetlerine uzaktan güvenli erişim sağlıyor. LiteManager, ağ haritası oluşturmak, teknik verileri toplamak, uzaktan kurulum servislerini ve diğer birçok özelliği kullanarak dağıtmak ve güncellemek için gerekli olan araçları içerir. Sınıf yönetimi yazılımı.

LiteManager Pro için indirme linki size yukarıda verilmiştir. Bir indirme, LiteManager Pro’nun SERVER uygulamasıdır. Bu, kontrol etmek istediğiniz hedef bilgisayara yüklenir. Diğer indirme LiteManager Pro’nun VIEWER uygulamasıdır. Bu, kontrol etmek istediğiniz bilgisayara yüklenir. LiteManager Pro’nun SERVER uygulamasını kontrol etmek istediğiniz hedef bilgisayara indirin ve yükleyin. LiteManager Pro’nun SERVER’ı kayıt gerektirmez. LiteManager Pro’nun SERVER uygulamasını yükledikten sonra, kontrol etmek istediğiniz bilgisayara LiteManager Pro’nun VIEWER uygulamasını yükleyin. Kurulumdan sonra, LiteManager Pro’nun VIEWER uygulamasını çalıştırın ve aşağıdakilere kaydedin:

Yüklerken, PRO türü seçtiğinizden emin olun. Kurulumdan sonra, önce programı yeniden başlatın ve kayıt için HELP -> LİSANS YÖNETİCİSİ‘ne gidin. Keyfini çıkarın!

LiteManager Pro Ücretsiz Lisans indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, LiteManager Pro, Ücretsiz, Lisans]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU