1 Ağustos 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Total Copier - Ücretsiz dosya transferi

Total Copier – Ücretsiz dosya transferi

Total Copier, Windows için ücretsiz bir veri kopyalama yazılımdır. Dosya aktarım işlemini optimize eder ve süper hızlı dosya aktarım hızı sağlar. Kullanımı serbesttir ve etkinleştirme işlemi de ücretsizdir. Total Copier, eksik bir kopyayı ya da herhangi bir tuşa basmadan görevi yerine getirmenize olanak tanır. Ayrıca Multi-Clipboard özelliği ile birlikte geliyor. Bu Çoklu Pano özelliğini kullanarak, aynı anda en fazla 9 farklı panoda çalışabilirsiniz. Total Copier’nde Pending (Bekleyen) listesine de dosya ekleyebilirsiniz.

Total Copier’ı aşağıdaki indirme bağlantısından indirebilirsiniz. İndirilen dosya boyutu 1MB’dir. Sadece zip dosyasını ayıklamak ve kurulum dosyası ile yükleyin. Basit bir kullanıcı arayüzü ile gelir. Ayrıca tüm kopyalama ve taşıma işlemlerinizin kaydını tutar. Ayarlar penceresinde, arabellek boyutunu ve bilgisayarınızın Hazırda Bekleme, Kapatma veya Uyku gibi güç yönetimi seçeneklerini yönetebilirsiniz.

Diğer bazı özellikleri gelişmiş hata günlüğü, kısa anahtar desteği, özel ile gelişmiş dosya çarpışma yönetim kurallarını ve pencereler kabuk entegrasyonu desteği adlandırmak vardır.

Total Copier – Ücretsiz dosya transferi indirmek için tıklayın

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Total Copier, Ücretsiz, dosya transferi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU