1 Ağustos 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows Masaüstü için CLIPA.VU'yu indir

Windows Masaüstü için CLIPA.VU’ yu indir

Windows Panonun akıllı bir uzantısı kullanarak zaman kazanın. Clipà.Vu size klasik bir pano yöneticisinden beklediğiniz her şeyi verir ancak burada da durmaz… Kliplerinizi tüm bilgisayarlarınızdaki (bu hediye ile kullanılabilir) ve mobil cihazların (2018’de mevcut) bir arada senkronize etme ve paylaşma seçeneği de elde edersiniz. Özel, güvenli ve şifrelenmiş şekilde.

Ana Özellikler:

§  Tüm bilgisayarlarınızdaki isteğe bağlı bulut senkronizasyonu (bu hediye ile kullanılabilir)

§  Android veya iOS cihazlarınızla isteğe bağlı senkronizasyon (2018’de mevcut)

§  En fazla 10.000 geçmiş klipleri, 1.000 sık kullanılanlar, 1.000 görüntü

§  Gelişmiş arama ve filtreleme

§  Zengin ve düz metin arasında hızlı geçiş

§  Veri şifreleme

§  Akıllı kısayol tuşları

§  Ve daha birçoğu…

Clipà.Vu tüm Ctrl + C kupürlerini sessizce toplar ve gerektiğinde hızlı bir şekilde yeniden kullanıma olanak verecek bir biçimde sunar. Klipler, tarayıcılar, e-posta istemcileri, grafik düzenleyiciler, vb. Dahil yerel bilgisayarınızdaki tüm uygulamalar ve bağlantılıysa diğer bilgisayarlarınızdaki / mobil cihazlarınızdaki tüm uygulamalar tarafından yeniden kullanılabilir.

Güvenli:

Kaydettiğiniz tüm klipler şifrelidir – yalnızca Clipà.Vu’nuz bunları okuyabilir. Sahip olduğumuz ya da herhangi bir sunucu altyapısı sağlamıyoruz. Bulut senkronizasyon işlevini kullanmaya karar verirseniz, verileriniz seçtiğiniz ortak bir bulut servisine (ör. Dropbox) depolanır. Verilerinizin tek sahibi siz olursunuz; Biz asla erişemeyiz ve bulut sağlayıcı herhangi bir içeriğin şifresini çözmek için hiçbir şansı yok.

Yenilikçi:

10 yıllık tecrübesiyle, neyin işe yarayıp neyin yaramayacağının sağlam bir anlayışını sunuyoruz. Kısayol tuşları kullanımı, benzersiz senkronizasyon algoritması, klipler sabitleme gibi akıllı bir yöntemle tanıştık. Fikirlerinizi bizimle paylaşmaya razıysanız, gelecekteki bir sürümün parçası olabilirler.

Clipà.Vu size hizmet eder:

Öteki tarafta değil. Zamandan kazanın ve daha yaratıcı veya eğlenceli aktiviteler için kullanın.

Clipà.Vu dosyasını Windows Masaüstü için indirin ve yükleyin ve aşağıdakileri kullanarak kaydedin:

SharewareOnSale özel lisans anahtarı: 
E6AGQ-MJAAB-PJY9K-QCMR9-EMWBE-8ZSXD-TTR5S-PPPL2

E-posta:
giveaways@sharewareonsale.com

Programı kaydetmek için programı çalıştırın ve sağ alt köşedeki ÜCRETSİZ düğmesine tıklayın. Bundan sonra ENTER LICENSE KEY’i tıklayın, yukarıda verdiğimiz e-posta ve lisans anahtarını girin ve ACTIVATE (Etkinleştir) düğmesini tıklayın. Size verdiğimiz e-postayı değil de kendi e-postanızı girdiğinizden emin olun, aksi takdirde düzgün kayıt olmaz. Lisans anahtarını ve e-postanın büyük / küçük harf duyarlı olduğunu not edin, bu yüzden onlara yukarıda gösterdiğimiz gibi girin. Keyfini çıkarın!

Windows Masaüstü için CLIPA.VU’ yu indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category istihbarat]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows, Masaüstü, CLIPA.VU]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU