9 Ağustos 2017 Çarşamba

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : iPhone ve iPad'den Twitter önbelleklerini temizleme

iPhone ve iPad’den Twitter önbelleklerini temizleme

Phone ve iPad için Twitter, uygulamanın içine yerleştirilmiş manuel önbellek temizleme özelliklerine sahiptir; bu da, aşırı önbellekleri ve uygulama içinde saklanan verileri zorunlu olarak iOS’ta boşaltmanın bir yolunu sunar ve böylece bazı depolamayı serbest bırakır. iOS, bir iPhone veya iPad’ten önbellekleri manuel olarak silmek için bir yol sunmadığı için bu özellikle iyi bir şey; bu nedenle, iOS’daki Belgeler ve Veriler adlı bir uygulamayı silmek isterseniz iOS’un “temizleme” işlemini yakın bir yerde zorlamak zorunda kalırsınız. Tam aygıtı seçin veya uygulamayı silin ve yeniden indirin.

Ancak Twitter uygulamasında durum böyle değil; bu, iOS uygulaması içinde kendi belgelerini ve veri önbellek saklama alanlarını elle silmanın bir yolunu ekleyecek kadar güzel.

iPhone, iPad’de Twitter Önbelleklerini Boşaltma

IPhone ve iPad’de Twitter önbelleklerini temizlemek kolaydır, yapılması gereken tek şey:

Twitter uygulamasını açın ve profil sayfanıza gidin

1.     Dişli çark simgesini tıklayın

2.     Menü seçeneklerinde “Ayarlar” ı tıklayın

3.     Ayarlar menüsünden “Veri kullanımı” nı seçin

4.     ‘Depolama Alanı’ bölümünde, “Medya Depolama Alanı” ve “Web Depolama Alanı” nı arayın ve seçin; her birinin yanında, her birinin ne kadar depolama alanına sahip olduğunu gösterin

5.     Twitter uygulamasında bu öğeler için önbelleklerini kaldırmak için Ortam Depolama Alanı veya Web Depolama Alanı üzerine dokunun ve ardından “Ortam Depolama Alanını Temizle” veya “Web sayfası depolama alanını temizle” yi seçin.

6.     İsterseniz diğer önbellek türünü tekrarlayın

7.     Bu, ağır Twitter kullanıcıları için büyük bir ipucu, özellikle de Twitter uygulamasının büyük bir “Belgeler ve Veri” depolama yüküyle büyüdükten sonra, bu önbellekleri ve depoları manuel olarak kaldırdığından, bir iPhone veya iPad’de belirgin bir alan kaplar. .

Elbette, hiçbir şey önbelleğe alınmamış ve uygulamada çok fazla depolama alanı kaplanmayan Twitter uygulamasında hiçbir veri yoksa, bu özellikle size yardımcı olmayacak. Tabii ki Twitter kullanmazsan, bu da senin için hiç de faydası olmayacaktır.

Umarım bazı noktalarda Apple, bir iPhone veya iPad’deki herhangi bir uygulamayı, silme ve yeniden yükleme hilelerine güvenmeksizin yerleşik saklama alanlarını ve belgelerini ve verileri silmek için kullanmalarına izin veren bir özelliği tanıtacaktır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, iPhone, iPad, Twitter, önbellek, temizlik]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU