6 Ekim 2017 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Firefox 56 Tüm İşletim Sistemleri İçin Çevrimdışı

Firefox 56 Tüm İşletim Sistemleri İçin Çevrimdışı

Firefox 56’nın kararlı sürümü piyasaya sürüldü ve kullanıcıların indirimine sunuldu. Firefox güncellemeleri yine de en son sürüm olarak Firefox 56’yı seçmiyor. Dolayısıyla Firefox’un en son sürümünü yüklemek için çevrimdışı yükleyiciyi aşağıda verilen bağlantılardan indirmeniz gerekecek.

Firefox 56, ekran görüntüsü alma, adresli form otomatik doldurma desteği, arama aracı, yeniden yapılandırılmış tercih, donanım hızlandırması eklendi ve kullanıcılara en iyi tarayıcıyı sunmak için pek çok iyileştirmenin yapıldığı yeni özellikler geliyor.

Firefox 56 çevrimdışı yükleyicisine doğrudan bağlantılar ekledim, böylece tarayıcınızı anında güncelleştirebilir ve Firefox’u yeni özelliklerle kullanmaya başlayabilirsiniz. Linkler resmi olduğundan güvenle indirebilirsiniz.

Önce Firefox 56’un değişiklik günlüğüne göz atalım.

Firefox 56 Yeni Özellikler

§  Firefox Ekran Görüntüsü: Firefox’ta, web sayfasının favori bölümlerini ekran görüntüsü olarak yakalayabilen yeni bir özellik eklendi.

§  Addressed-form autofill: Birleşik İngilizce olarak adlandırılan formlu otomatik doldurma desteği Firefox 56’da eklendi.

§  Arama Aracı: Kullanıcılar için bir arama aracı, herhangi bir sorun olmadan daha hızlı bir şey bulmakta kolaylık sağladı.

§  Yeniden Yapılandırılan Tercihler: Tercihler yeniden düzenlendi, açıklamalar yeniden yazıldı ve daha etkin göz atma için veri toplama seçenekleri revize edildi.

§  Ortam Oynatılmayacak: Herhangi bir sekmede açık medya, medyanın oynaması gereken belirli sekmeyi açana kadar arka planda oynatılmayacaktır.

§  Geliştirilmiş Sekme Özelliği: iOS ve Android için senkronizasyonun Sekme Gönderme özelliği Firefox 56’da iyileşme görür.

Firefox 56 değişiklik

Firefox 56’da aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır.

§  Donanım ivmesi eklendi.

§  Güncellemeleri indirmek için güvenlik düzeldi.

§  Güvenli Tarama protokolü 4’e güncellendi.

§  Karakter kodlayıcı dönüştürücüleri, Rust’da yazılmış Kodlama Standartına uyumlu uygulama ile değiştirildi.

§  Bir güncellemenin indirme dosyası yaklaşık yüzde 20 oranında azaltıldı.

Firefox 56 Doğrudan Bağlantıları İndir

Windows 32-bit için Firefox 56’ı indirin

Windows 64-bit için Firefox 56’ı indirin

MacOS için Firefox 56’ı indirin

Linux için Firefox 56’ı indirin

Firefox 57, Firefox’un önceki sürümlerine kıyasla performansı ve hız kazancı nedeniyle gelecekte ilginç bir şekilde piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Firefox 56 da diğerlerinden daha hızlı görünüyor.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Firefox, İşletim Sistemleri]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU