1 Ekim 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : PC Services Optimizer - Hepsi Birarada Windows Hizmet Yöneticisi ve Doktoru

PC Services Optimizer – Hepsi Birarada Windows Hizmet Yöneticisi ve Doktoru

Varsayılan olarak düzinelerce arka planda çalışan Windows hizmetleri, çoğunun gereksinim duymadığınız hallerde çalışıyor, bilgisayarınızı yavaşlatıyor ve mevcut kaynakları tüketiyor. Burada , bilgisayarın performansını ve güvenliğini önemli ölçüde artırmak için kolay, güvenli ve verimli bir şekilde onları düzeltmek için ideal bir çözüm olan PC Hizmetleri Doktoru gelir.

PC Services Optimizer, herhangi bir teknik karmaşıklıkla uğraşmadan düzinelerce gereksiz Windows hizmetini ayarlamanızı kolaylaştırır. Hizmetler optimizasyon işlemi otomatiktir ve bilgisayarınızı nasıl kullandığınıza bağlı olarak, bu sistem normal işlevlerini etkilemeden yapılır. Sonuçta daha hızlı ve daha güvenli bir bilgisayar olur.

PC Services Optimizer, yeni başlayanlar için mükemmel otomatik hizmet ayarlamasına ek olarak, deneyimli kullanıcılara Windows hizmetlerinin optimizasyon sürecini özelleştirmek için gerekli araçları da sağlar.

PC Services Optimizer, bilgisayarınızın oyun performansını etkili bir şekilde artıran Oyun Modu ile birlikte gelir. Oyun Modu, bilgisayar kaynaklarını boşaltmak ve oynadığınız oyunlara işlem gücü odaklanmak için gereksiz Windows özelliklerini geçici olarak askıya alıp sisteminize anlık bir performans artışı sağlıyor.

PC Services Optimizer, PC Hizmet Doktoru ve diğer yazılımlar tarafından yapılan tüm değişiklikleri Windows hizmet ayarlarınıza geri döndürebilen Rescue Center ile birlikte gelen çok hassas bir çözümdür.

PC Services Optimizer PRO’nun karşıdan yükleme bağlantısı aşağıda verilmiştir. PC Services Optimizer PRO’yu indirin ve yükleyin ve ardından aşağıdakilerle kaydedin:

Özel lisans anahtarı: SS3C-401C-2761-49B9-8F1C

Onu ilk çalıştırdığınızda kaydetmeniz istenecektir. Keyfini çıkarın!

PC Services Optimizer ücretsiz indirmek için tıklayın

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, PC, Services, Optimizer, Windows, Hizmet Yöneticisi, Doktor]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU